Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Piscina fibra de sticla este avantajoasa

Piscina fibra de sticla este avantajoasa 2014-08-09
Calitatea si tehnologia sunt ideile de baza la fabricarea oricarui produs. La piscina fibra de sticla tehnologia fabricarii este speciala, controlata si mereu dezvoltata pentru a obtine cea mai mare durabilitate, rezistenta si confort.

Avantajele piscinelor din fibra de sticla sunt : instalare usoara in scurt timp, durabilitate, pot fi bine dotate cu accesorii. Piscina fibra de sticla reprezinta o clasa de standarde tehnice semnificative, calitate, design estetic, solutie de lunga durata.
 

Datorita tehnologiei compozitiei de fibre, rigiditatea structurala este mare iar tehnologia de productie si finisaj corespunde calitatii pana la cel mai mic detaliu. Paleta de culori este mare, iar formele pot fi ovale, rotunde, patrate, dreptunghiulare sau asimetrice.

Culorile stralucitoare ofera priveliste cu adevarat unice in zilele insorite. Culorile cele mai intalnite sunt: albastru aquamarine, alb diamant, albastru lucios, gri lucios, alb lucios.

Este de mentionat faptul ca si o piscina de culoare alba, dupa ce va fi umplut cu apa va avea culoarea albastruie. Fabricarea acestor piscine se realizeaza din straturi de sticla armata laminata si rasine. Aceasta combinatie caracterizeaza flexibilitatea si rezistenta perfecta. 

Tocmai pentru acest lucru, piscina din fibra de sticla este foarte raspandita si indragita. In general sunt dintr-o bucata dar exista si modele care sunt din mai multe bucati.

La piscinele din fibra de sticla este necesara betonarea, care se face in functie de solul unde plasam piscina, adica betonul poate fi armat sau nearmat, de o grosime de 15 – 30 cm.

nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.