Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Cu piscina Intex satisfactia este garantata

Cu piscina Intex satisfactia este garantata 2014-08-11
Daca sunteti tocmai in cautarea unei piscine de calitate la un pret ideal, ati accesat pagina corespunzatoare.Piscina Intex indeplineste toate cerintele si asteptarile Dumneavoastra. Sunt fabricate din material rezistent si culorile nu se estompeaza de la razele soarelui. O puteti amplasa in curte sau gradina, montarea si demontarea fiind foarte simpla si usoara.

Din gama bogata puteti sa va alegeti diferite dimensiuni, forme si culori pentru bebelusi, copii sau piscine Intex pentru intreaga familie.

Modelele de piscina Intex Ultra supraterane au o sustinere deosebit de rezistenta, iar materialul peretilor au o intaritura tripla dintr-o tesatura de inalta calitate. Un avantaj deosebit este ca in functie de modelul de piscina Intex, setul contine accesorii cum ar fi : pompa filtrare-recirculare + filtru cartus, dvd cu instructiuni de instalare, accesorii pentru curatare, scara acces metalica, folie protectoare, folie de acoperire, skimmere, furtuni pentru conectare la pompa de filtrare, manual de utilizare, panouri decorative, iar pentru cele gonflabile, kit de reparatie.

La modelul de piscina Intex suprateran cu cadru metallic, sistemul de sustinere este fabricat din otel galvanizat rezistent la rugina.

Modelele gonflabile pentru copii si bebelusi sunt atragatoare atat ca forma si model, cat si culorile vii, decorate cu imagini, cu sau fara acoperis gonflabil, tobogan detasabil, valve de siguranta, etc. Indiferent de modelul de piscina Intex pe care-l alegeti, satisfactia e garantata din toate punctele de vedere.

nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.