Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Vizitati piscine Bucuresti

Vizitati piscine Bucuresti 2014-09-06
Turistii straini spun ca Romania este o tara minunata, frumoasa, cu peisaje adorabile si unice. Capitala este un loc indragit, vizitat si laudat. Aici puteti gasi cele mai impresionante piscine Bucuresti. Piscinele in aer liber cu un design unic asigura atractii fascinante.

Aceste piscine Bucuresti au o capacitate de sute de oameni si sunt foarte populare datorita faptului ca sunt o adevarata distractie pentru toata familia. Valurile artificiale au viteze uimitoare si sunt realizate cu tehnologii de ultima ora.

Locurile unde gasiti piscine Bucuresti sunt pline de verdeata la fel ca pe o insula tropicala sau tarmul oceanului, cu restaurante mediterane, cocktail-baruri, pool- baruri.

Puteti opta pentru piscine acoperite sau descoperite dotate cu sisteme de recirculare-filtrare permanenta a apei, piscine cu apa de diferite temperaturi, piscine cu valuri, piscine de inot, si pentru cei mici piscine pentru copii, plaja cu nisip, sezlonguri.

Pentru copii sunt concepute atractii speciale si locuri de joaca cu elemente individuale in culori atractive de diferite forme si dimensiuni. In piscine Bucuresti inelare, plutirea pe apa intr-un colac este o relaxare perfecta si confortabila. Cu siguranta nu va fi o dezamagire daca vizitati piscine Bucuresti.

Va veti simti ca intr-o statiune exotica cu posibilitati de: fitness, zumba, sauna, Jacuzzi, baie cu aburi, inot, masaj, cosmetica, mancaruri savuroase, cu muzica ambientala, atmosfera de vacanta si wellness. Exista posibilitati de abonamente de la o luna pana la un an.

nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.