Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Piscine si accesorii

Piscine si accesorii 2014-10-10
Indiferent de anotimp, o baia racoritoare sau calda este relaxanta si binefacatoare pentru oricine. Deoarece sezonul de piscine nu se limiteaza doar la lunile de vara, va puteti bucura si in perioada rece de efectele calmante si relaxante in aer liber.

Compania noastra are o vasta experienta la capitolul piscine, cu o echipa foarte bine pregatita sa va raspunda intrebarilor Dumneavoastra,si capabila sa va ajute in orice probleme in acest sens oferindu-va calitate si promptitudine.

La fel de important ca si construirea unei piscine este dotarea si intretinerea acesteia. Sistemul de filtrare, purificarea apei,continutul de clor, controlul pH, sunt aspecte care nu pot fi ignorate. Accesoriile de baza sunt necesare pentru confort si pentru o functionare a piscinei in conditii optime.

Prin utilizarea de acoperisuri piscine la piscinele de dimensiuni mai mari sau folii protectoare in cazul piscinelor mai mici, vom simplifica substantial intretinerea, costurile, utilizarea substantelor chimice, pierderile de caldura. Astfel sezonul de scaldat se va prulungi in mod semnificativ, oferind in acelas timp si siguranta impotriva caderii accidentale a copiilor sau animalelor si protectie impotriva contaminarii apei de mediul inconjurator.

Un alt element esential pentru functionarea unei piscine este sistemul de recirculare. In cazul uni sistem de fitrare- recirculare si o purificare corespunzatoare, calitatea apei din piscine poate ramane adecvat pentru utilizare chiar si pentru o perioada de 4-5 ani.

nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.