Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Despre noi

Motto-ul nostru: "Calitate si fiabilitate la un preț corect " În timpul verii, magazinele noastre de prezentare vă asteaptă cu o gamă largă de piscine şi accesorii - iar în timpul iernii vă stăm la dispoziţie cu brazi artificiali de calitate superioară, decorațiuni de Crăciun, şi diverse produse de iluminat festiv şi de ambianţă pentru interior / exterior.  Compania noastră este unul dintre liderii pieţei  în comercializarea de chimicale pentru tratarea apei şi accesorii pentru întreținerea piscinei.  
În prezent avem reprezentanţe în 3 ţări: în România, Serbia şi  Ungaria.  
Serviciile noastre sunt complete în domeniul piscinelor , de la proiectarea până la construirea piscinelor private sau publice. Întreţinerea piscinelor este asigurată de colegii noştri specialişti, vă stăm la dispoziţie şi cu consultanţă tehnică.   


În zilele noastre,  în care Spa-ul şi Wellness-ul este din ce în ce mai căutat,  venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu următoarele produse: căzi cu hidromasaj, saune, infracabine, cabine cu aburi şi accesoriile acestora. Referinţele noastre în domeniul saunelor şi cabinelor cu aburi sunt numeroase cum ar fi: Hotel InterContinental, Hotel Hévíz, Hotel Budapesta, Hotel Termal Hélia, Hotel Andrássy, Mammut II, Fitness. 

În decursul anilor precedenţi compania şi-a largit domeniul de activitate prin proiectarea şi construirea de fântâni arteziene, piscine decorative cum ar fi - lacul Teatrului Naţional şi fântâna din sensul giratoriu din Dunaföldvár. 

nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.