Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Comenzile lansate pana in data de 22 decembrie orele 12:00 vor ajunge sigur pana in Ajunul Craciunului sa va puteti bucura de ea in acest sezon. Comandati acum ca livrarea sa fie garantata si sa ajunga in mod sigur.
Newsletter
Cum sa cumpar

Despre noi

Motto-ul nostru: "Calitate si fiabilitate la un preț corect " În timpul verii, magazinele noastre de prezentare vă asteaptă cu o gamă largă de piscine şi accesorii - iar în timpul iernii vă stăm la dispoziţie cu brazi artificiali de calitate superioară, decorațiuni de Crăciun, şi diverse produse de iluminat festiv şi de ambianţă pentru interior / exterior.  Compania noastră este unul dintre liderii pieţei  în comercializarea de chimicale pentru tratarea apei şi accesorii pentru întreținerea piscinei.  
În prezent avem reprezentanţe în 3 ţări: în România, Serbia şi  Ungaria.  
 

 

În zilele noastre,  în care Spa-ul şi Wellness-ul este din ce în ce mai căutat,  venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu următoarele produse: căzi cu hidromasaj, saune, infracabine, cabine cu aburi şi accesoriile acestora. Referinţele noastre în domeniul saunelor şi cabinelor cu aburi sunt numeroase cum ar fi: Hotel InterContinental, Hotel Hévíz, Hotel Budapesta, Hotel Termal Hélia, Hotel Andrássy, Mammut II, Fitness. 

 

 


nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.