Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Servicii

Cu urmatoarele serviicii va stam la dispozitie:

  • Echipamente si accesorii, service
  • Chimicale pentru tratarea apei si intretinere psicine
  • Expediere colete
  • Ambalare chimicale sub marca proprie


Constructii piscine, restaurare, consiliere tehnica

 Majoritatea proprietarilor companiei dispun de studii tehnice, astfel munca de proiectare corespunde cu cele mai inalte standarde. Dispunem de literatura de specialitate din Europa si Statele Unite, astfel ne-am insusit experienta lor in domeniul proiectarii si constructiei de piscine. 

 Construirea oricarei piscine incepe cu proiectarea acesteia in prealabil, astfel in arhiva companiei  se pot gasi oricand documentatiile unei pisicne construite anterior. Aceasta procedura este un avantaj in cazul in care se face transformarea sau modernizarea unei piscinei.  Primul pas este pregatirea documentatiei necesare avand in vedere particularitatile zonei respective si experientele anterioare. 

Aqualing a fost prima companie din Ungaria care a construit piscine din polipropilena, piscine cu folie, piscine cu pereti din beton torchetat si sistemul de invelis cu pulbere de diamant. La comenzile speciale, la cerere, compania noastra realizeaza proiectul piscinei, instalatiilor si echipamentelor, insa aceasta nu este domeniul nostru principal de activiate. In cazul piscinelor publice se studiaza in primul rand proiectul clientului si in cazul in care este necesar se fac completari sau modificari. La majoritatea piscinelor construite de noi le asiguram si intretinerea. Anual pregatim pentru iarna si primavara aproximativ 100 piscine.   

Pentru aceasta Aqualing are un sistem bine pus la punct. Pentru piscinele publice, scolare si cele de la hoteluri livram in cantitati mari chimicale. Suntem prezenti si la intretinerea efectiva a piscinelor pentru a instrui clientii cum sa faca o intretinere corecta. Astfel ne asiguram buna functionare a piscinelor si folosirea corecta a produselor pe viitor si pentru a obtine efectul maxim. Compania noastra efectueaza si restaurarea unor piscine vechi, care nu mai sunt functionale dar care inca pot fi salvate atat ceea ce insemana corpul piscinei cat si instalatii si echipamente.   
   


                                                              Echipamente si service

 

Unul dintre elementele principale ale piscinei este sistemul de recirculare a apei, sistem de care depinde starea de curatenie si limpezime al apei. Fara pompa de recirculare nu se poate face tratarea apei in mod corespunzator, astfel compania noastra a dezvoltat un department service de testare si reparatii. Aici putem testa pompe de la 2mc\h pana la 150mc/h.

Dispunem de gama larga de piese de schimb pentru pompele comercializate in Ungaria. Dupa ce o pompa de recirculare este reparata, se face un test de minim 2 ore. Numai dupa acest proces pompa este returnata clientului.


 

Mai jos puteti vedea o lista cu pompele de a caror reparatii ne ocupam, la unele marci compania  noastra fiind unic distribuitor :  

 

 

Abak

Kripsol

Hayward

 Shott

 H2O

Badu (Speck)

 

 Emec

 

 

 

In service-ul nostru se fac de asemenea reparatii si de alte aparate si echipamente si in afara perioadei de garantie a produselor, precum si rezolvarea unor situatii mai complexe ca de expemplu probleme mecanice, electrice si de programare.   

 Chimicale pentru tratarea apei si intretinerea psicinelor 
Pentru o buna functionare a piscinei, aceasta necesita un control si o intretinere regulata. Intretinerea piscinei mentine frumusetea invelisiului piscinei si are infleunta asupra curateniei apei si asupra functionarii instalatiilor piscinei pe o perioada indelungata. Aceasta procedura necesita unele cunostinte avansate in domeniul chimiei apei, structurii psicinei, a mecanicii si electronicii. Printr-o astfel de intretinere periodica piscina va functiona eficient pe o perioada indelungata de timp.     
 

Printre serviciile companiei se numara si intretinerea din timpul sezonului de baie, precum si pregatirea pentru iarna si primavera a piscinei.  

a.) Printre serviciile de intretinere se numara: intretinerea apei, dozarea  chimicalelor, analiza apei, reglarea chimica a apei, aspirarea apei, curatarea marginilor piscinei si trotuarelor, tratament impotriva depunerii calcarului, intretinerea instalatiilor piscinei, schimbarea filtrelor si eliminarea problemelor de moment: schimbarea unor piese defecte, stoparea scurgerii si picurarii de apa etc.     

Daca doriti doar o revizie a piscinei, sunati-ne cu incredere, deoarece cu aceasta ocazie va putem oferi un instructaj prin care puteti prelungi functionarea instalatiilor piscinei.  

Procedura de intretinere nu se face doar la fata locului. In situatia in care una dintre instalatiile principale s-a defectat, acestea in cele mai multe cazuri se pot repara doar la atelierul nostru. In service-ul nostrum detinem piese de schimb la cele mai multe instalatii de piscine, sau putem comanda in cel mai scurt timp posibil (bobinat motoare).    

In cazul in care depistati unele neregularitati in functionarea piscinei contactati-ne cu incredere si noi va ajutam!


 

b) Pregatirea piscinei pentru primavara/iarna

 

Pentru perioada de iarna piscina trebuie tratara intr-un mod special. Inghetul poate produce daune in toate tipurile de piscine: poate distruge invelisul si structura piscinei sau poate produce crapaturi ireparabile in sistemul de tevi si fitinguri. Prin iernarea corecta piscina se mentine in stare perfecta pana in sezonul urmator. Va sfatuim sa cereti ajutorul specialistilor in acest proces de iernare, ca sa va bucurati pe o perioada indelungata de piscina dvs. Rezultatele clare ale procesului de iernare se pot vedea primavara, cand la descoperirea piscinei veti avea o apa curata si limpede si o veti putea folosi imediat. Prin achizitionarea accesoriilor pentru iernarea piscinei va veti proteja piscina la un cost mic, pe o perioada indelungata. 

 


 

 

Expediere colete 

Clientii nostrii pot apela la serviciile noastre de coletarie pentru produsele cumparate. Livram in orice judet din tara produsele comandate de dvs, in cel mai scurt timp. Preturile de livrare sunt calculate in functie de greutate si locul de livrare. Din ziua in care primim comanda dvs, termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare (in cazul in care nu avem produsele pe stoc, termenul de livrare este de pana la 2 saptamani).

V-au trezit interesul produsele noastre? Nu ezitati, contactati-ne pentru comanda dvs si puteti sa platiti direct la curier, in momentul in care veti primi coletul.       

Tel\fax    0259/472253                                                                                                                                                                                  

Email.: office@pontaqua.ro   

Nu va face placere sa stati la rand? Noi va putem ajuta! Comandati confortabil de acasa produsele de care aveti nevoie. In cazul in care aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati! 

 

 

Ambalare chimicale sub marca proprie


Stăm la dispoziţia partenerilor noştri  cu o linie de producţie/umplere modernă a chimicalelor. În plus faţă de gama proprie de chimicale, în conformitate cu nevoile clienţilor noştri putem ambala diferite lichide, prafuri, granule în unităţi de ambalare diferite. La cerere, putem asigura materiale de ambalare. Dacă sunteţi interesat de aceste servicii, va rog sa sunaţi la numărul de telefon : 0259/472 253

 
 

 

Chimicale         Chimicale   


nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.