Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Saune, sobe

Saune

Saunele se construiesc din elemente prefabricate, de diferite mărimi, la cerere. Lambriurile sunt din brad nordic de 15 mm. Se izolează cu vată minerală și folie de aluminiu pentru a fi închis ermetic. Cabina nu întră în contact cu pereții încăperii în care este montată - astfel se asigură aerisire circulară. Ușa poate fi din sticlă fumurie sau din lemn și cu geamuri. Sauna dispune de bănci, grătare pentru picioare, grătar pentru protectia sobei, spătare, elemente de separare a băncilor și lampa, toate din lemn de abachi. Panoul de comandă, la tipul standard se afla pe corpul sobei. Piatra vulcanică este un accesoriu necesar.                      
       
 În Oradea expertiza este gratuită! 
La cerere executăm și saune cu forme deosebite.  

Contra cost, lambriurile pot fi din lemn de hemlock, abachi sau cedru.  

        


Tipuri de saune familiale                   


Sobe pentru saune                   

Sobele sunt cu carcase anticorosive in interior si exterior. Cele mici sunt suspendate pe perete, cele mai mari sunt asezate veritcal pe podea. Pentru saunele familiale recomandam sobele cu panou de comanda interior, de unde se poate regla temperatura sau se poate opri soba. Pentru saunele publice distribuim sobe cu panou de comanda exterior. Acest panou nu este inclus in pret.    Accesorii pentru saună                  

Comercializăm o gamă largă de accesorii pentru saună. Se recomandă schimbarea pietrelor vulcanice din sobe de două ori pe an - pietrele poroase și sfărâmate trebuie înlocuite, iar resturile trebuie îndepartate. În saune se pot folosi numai accesorii rezistente la temperaturi mari, cum ar fi: clepsidre, termometre, butoi și lingură de lemn pentru stropirea pietrelor vulcanice, etc.        • Clepsidră (15 minute)
  • Butoi 4 l și lingură de lemn
  • Piatră vulcanică 20kg/ cutie
  • Termometru și dizpozitiv pentru masurarea concentratiei de vapori 
  • Lampă cu invelis de scoartă de copac
  • Pardoseală și grătare din lemn de abachi - diferite marimi

nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.