Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Pachet de chimicale pentru inceperea sezonului

Pachet de chimicale pentru inceperea sezonului 2018-04-27

Sa venim in ajutorul tau in procesul deziernarii piscinei,am combinat cele mai importante chimicale intr-un singur pachet.

Cu sosirea primaverii incet incet e timpul sa te ocupi si de piscina ,sa dai jos prelata de iarna,aspirarea piscinei atat la fundul acesteia cat si la suprafata,verificarea echipamentelor si instalatiilor si remedierea problemelor.

Urmatorul pas ar fi curatarea apei, lucru ce putem sa facem cel mai rapid cu chimicale.

Chimicalele pentru piscina daca sunt folosite corespunzator nu vor fi daunatoare sanatatii.In momentul distrugerii bacteriilor si curatarea mizeriilor chimicalele se elimina din apa .

O apa curata in piscina toata lumea isi doreste, asta inseamna sa utilizam chimicale intr-un mod regulat si continu.Nivelul ph-lui si substantele de dezinfectare trebuie tinute sub control si intre limitele stabilite ca in momentul relaxarii cu ocazia unei bai sa nu ne afecteze organismal si nici pielea!

Daca nu vom utiliza chimicale sau cele pe care le utilizam nu sunt bune ,atunci apa va forma alge foarte rapid!Algele se depun peste tot si sunt foarte greu de curatat! Schimbarea apei din cea mai mica piscina ~3x3x1m poate dura mai multe zile ,pana cand golim ,reumplem si incalzim piscina.

Apa din piscina va fi curata si limpede daca va fi echilibrata din punc de vedere chimic primul pas important este analiza apei de aceea am cuprins in pachet un set de analizator de apa care ne va indica nivelul ph-lui ,al clorului sau bromului din apa. Daca am stabilit acesti parametric punem in aplicatie chimia!

In pachetul pentru noul sezon am cuprins substanta pentru reducerea ph-lui(Minus PH)si substanat pentru prevenirea formarii algelor(Dezalga).Pe langa aceste substante este foarte importanta ca in apa din piscina sa administram si substante pe baza de clor care dezinfecteaza apa (Aquamulti) dupa care intreaga familie poate sa inceapa baia si relaxrea !

Un showroom nou pentru un sezon nou

Un showroom nou pentru un sezon nou 2016-04-29

Asa cum crește floarea în ghiveci și ea trebuie plantată într-unul mai mare, așa am crescut și noi ajungând ca spațiul în care ne-am desfășurat activitatea să devină mic pentru noi. Am elaborat astfel un nou plan de extindere și am cautat locul potrivit atat pentru Clienti cât și pentru noi.

Ne-am schimbat doar locația, ea fiind mai spațioasă  și mai aerisită, mai accesibilă, cu locuri de parcare destinată numai pentru Dvs.

Ceea ce nu s-a schimbat este personalul calificat și amabil, gama de produse pe care le cunoașteți de mult timp, desigur cu noutățile anuale, seriozitatea și respectful față de Clienți de care am dat dovadă in toți acești ani.

Asteptăm sa ne vizitati și cu începutul noului sezon de piscine ne găsiți în Oradea, str. Vavilov, nr. 2.

Coordinate GPS:  Lat.: 47.036875, Long.: 21.944185

                                                                                                                          -by puscascarmen-

 

Procedura de iernare a piscinelor de la A-Z

Procedura de iernare a piscinelor de la A-Z 2015-10-06

Au sosit şi vremurile friguroase, ploaia şi vântul preschimbă căldurile „torenţiale” de august. Plimbându-mă prin curte ...

Posted by Pontaqua Piscine on Wednesday, October 7, 2015

 

Relaxare pentru toată familia

Relaxare pentru toată familia 2015-06-18

Cu tratare adecvata piscina poate deveni zona preferata de relaxare in perioada de vara pentru intreaga familie.

Nu aveti altceva de facut, decat sa apelati cu incredere specialistii PONTAQUA.

Cautati solutii pentru piscina? Gasiti solutii la PONTAQUA.

 

www.pontaqua.ro

Piscine pentru vara

Piscine pentru vara 2015-06-02
Acum, ca am trecut in perioada verii meteorologice, devine din cel in ce mai importanta intrebarea: unde ne gasim adapost in zilele toride? Raspunsurile pot fi multiple pentru fiecare dintre noi, cum ar fi strandul, centrele wellness, parcurile de distractii cu piscine diverse..si de ce nu... propria piscina in curte. Ca sa fie luata cat mai usor decizia pentru o piscina privata, intr-un colt insorit de gradina, am reiinoit atat gama de piscine gonflabile, cat si cele pe structura de schelet metalic, sau acelea pe structura de pereti metalici. Sistemele complete I-Pools au fost concepute pentru cei care vor sa-si petreaca timpul relaxand, fara grija compatibilitatii la fiecare componenta de piscina. Luati-va o pauza, relaxati-va la maxim, iar noi lucram acum doar pentru Dvs. Pregatiti-va de o experienta extraordinara, varietatea de produse fara concurenta la preturi exceptionale..toate la dispozitia Dvs. Suntem alaturi de Dvs. cu informatii suplimentare, sfaturi utile pentru constructia si intretinerea piscinelor, date tehnice si solutii optime pentru piscina Dvs. Apelati cu incredere produsele si serviciile noastre, accesand pagina de web www.pontaqua.ro, sectiunea WEBSHOP.

Sezonul de piscine cu PONTAQUA

Sezonul de piscine cu PONTAQUA 2015-04-21



Sezonul de piscine porneşte cu PONTAQUA. Aşteptăm Clienţii cu o gamă variată de produse pentru piscine, de la elementele de bază, la sistemele complexe. Ne găsiţi la Oradea, blvd. Stefan cel Mare 110, sau la noua locaţie din Voluntari, blvd. Pipera nr. 11. Articolele sunt disponibile şi pe sectiunea webshop pe pagina www.pontaqua.ro

PONTAQUA - tot ce are nevoie piscina ta

Curatenie exemplara cu aspiratoare profesionale

Curatenie exemplara cu aspiratoare profesionale 2014-10-27
O curatenie exemplara este foarte importanta nu doar pentru aspectul exterior ci este etica unei vieti sanatoase. Normele de curatenie trebuie respectate totdeauna la cel mai inalt nivel. In lumea moderna de azi,pentru o curatenie impecabila ne stau la dispozitie o serie de produse si aparate cu ajutorul carora ne vom usura munca noastra.

Cu ajutorul unor aspiratoare profesionale nu numai ca vom aspira mai usor ci datorita eficientei sale puternice vom economisi mult timp reducand timpul de lucru.

Se recomanda pentru utilizarea atat in institutii, pensiuni, hoteluri, birouri, firme de curatenie, curatenie industriala, spatii comerciale, fabrici, spitale, cabinete, ateliere, spalatorii auto, cat si pentru locuinte, garaje, spatii restranse, interioarelor auto,etc, pentru asigurarea aspirarii in profunzime.

Puteti alege din tipurile de aspiratoare profesionale uscate sau umed-uscate. Caracteristicile principale sunt: vacuum mare la aspirare, nivel de zgomot redus, fiabil, compact, extrem de puternic, ergonomic, durabil, debit mare de aer aspirat, retinerea particulelor fine de praf, filtrarea perfecta a aerului evacuat, usor de manevrat, furtun telescopic, mobilitate, rezistenta inalta si la cele mai inalte medii de lucru, Treptele de viteza regleaza durata timpului de curatare.

Aceste aspiratoare profesionale curata in profunzime cu un rezultat perfect si fara mult efort, sunt un standard de curatenie, si datorita eficientei deosebite sunt o alegere perfecta si pentru persoanele cu astm si alergii.

Fiecare copil are nevoie de jucarii pentru copii

Fiecare copil are nevoie de jucarii pentru copii 2014-10-24
Prima activitate in copilarie este joaca. Copiii pana la o anumita varsta petrec ore in sir jucandu-se cu jucarii pentru copii. In calitate de copil acest lucru este cea mai importanta activitate. Prin acest lucru copiii vor fi senini, relaxati, fara griji, si vor simti bucuria de a fi copil.

Cu ajutorul multor jucarii pentru copii, se pot invata multe lucruri sau chiar rezolvarea unor situatii, si fanteziile nu au granite deoarece jocul in sine le ofera aceasta posibilitate. 

Jucariile pentru copii ofera multa distractie, ajuta la dezvoltarea abilitatilor de comunicare, dezvolta imaginatia si creativitatea, ajuta la rezolvarea problemelor prin logica, imbunatateste atentia, dezvolta functia motorie, stimuleaza gandirea, ofera activitati de invatare, ajuta la invatarea conceptului de responsabilitate.

Cu jucarii pentru copii mai mici care sunt de obicei multicolore, acestia vor putea invata cu usurinta de la o varsta frageda culorile curcubeului sau recunoasterea animalelor sau obiectelor intr-un mod usor si jucaus.

Totodata jocul cu jucarii pentru copii este captivant, ofera multa multa veselie, fericire si atmosfera placuta, este plina de magie, este interesant, imbunatateste starea de spirit, este emotiv, iar eventualele probleme aparute sau esecuri ajuta copiii sa invete rezolvarea acestora sau cum sa treaca cu usurinta peste un esec.

In consecinta, fiecare copil are nevoie de jucarii pentru copii pentru a avea o copilarie frumoasa lipsita de griji, si pentru o dezvoltare sanatoasa a psihicului.

Piscina Bucuresti ambientala

Piscina Bucuresti ambientala 2014-10-15
Vara, nimic nu ne poate oferi un prilej mai bun de relaxare si tonifiere decat o baie placuta. In frumoasa noastra capitala va asteaspa o serie de stranduri si piscine deschise sau acoperite unde veti avea posibilitatea de a va bronza, inota sau relaxa.

Serviciile si programele sunt foarte numeroase. Piscina Bucuresti al clubului Oasis din sectorul 1 va asteapta cu o atmosfera placuta cu posibilitati de organizari evenimente, terenuri de fotbal si tenis.

O adevarata evadare din cotidian poate fi piscina Bucuresti cu functia de baie cu apa si aer situat in Orhideea Spa din sectorul 1.

Sunt deasemenea numeroase si cluburile exclusiviste unde daca ajungeti sa fiti membru veti putea beneficia de atmosfera selecta si eleganta, servicii impecabile, locuri special amenajate pentru copii, jacuzzi, saune, terenuri de tenis, acces la piscina Bucuresti, sali de sport, cursuri de inot, etc. Piscinele Bucuresti acoperite va ofera deasemenea o multime de servicii, liniste, ambianta deosebit de placuta in incinta hotelurilor sau cluburilor.

Piscina Bucuresti din clubul Floreasca este o piscina moderna si ideala pentru a petrece timpul Dumneavoastra liber, bucurandu-va de un masaj sau o sedinta de sauna. Pe langa relaxarea din piscina Bucuresti acoperita din incinta unui hotel (Intercontinental, Crowne Plaza, Centre Ville, Parc ), puteti avea parte de servicii de supraveghere in salile de gimnastica, a unui antrenor specializat.

Clubul Bery Fitness Spa ofera numeroase servicii acvatice, aparatura de ultima generatie, trainer personal, mediu placut si ireprosabil.

Piscine si accesorii

Piscine si accesorii 2014-10-10
Indiferent de anotimp, o baia racoritoare sau calda este relaxanta si binefacatoare pentru oricine. Deoarece sezonul de piscine nu se limiteaza doar la lunile de vara, va puteti bucura si in perioada rece de efectele calmante si relaxante in aer liber.

Compania noastra are o vasta experienta la capitolul piscine, cu o echipa foarte bine pregatita sa va raspunda intrebarilor Dumneavoastra,si capabila sa va ajute in orice probleme in acest sens oferindu-va calitate si promptitudine.

La fel de important ca si construirea unei piscine este dotarea si intretinerea acesteia. Sistemul de filtrare, purificarea apei,continutul de clor, controlul pH, sunt aspecte care nu pot fi ignorate. Accesoriile de baza sunt necesare pentru confort si pentru o functionare a piscinei in conditii optime.

Prin utilizarea de acoperisuri piscine la piscinele de dimensiuni mai mari sau folii protectoare in cazul piscinelor mai mici, vom simplifica substantial intretinerea, costurile, utilizarea substantelor chimice, pierderile de caldura. Astfel sezonul de scaldat se va prulungi in mod semnificativ, oferind in acelas timp si siguranta impotriva caderii accidentale a copiilor sau animalelor si protectie impotriva contaminarii apei de mediul inconjurator.

Un alt element esential pentru functionarea unei piscine este sistemul de recirculare. In cazul uni sistem de fitrare- recirculare si o purificare corespunzatoare, calitatea apei din piscine poate ramane adecvat pentru utilizare chiar si pentru o perioada de 4-5 ani.

Saltele ieftine confortabile

Saltele ieftine confortabile 2014-10-05
Cheia sanatatii noastre in primul rand este odihna necesara si un somn bun. Pentru asigurarea unui somn bun sunt raspunzatori mai multi factori. Un factor deosebit de important este patul mai precis salteaua de dormit. Exista numeroase saltele ieftine din care va puteti alege cel mai confortabil model.

Cadrul patului poate fi oricare ar fi gustul Dumneavoastra fiindca acesta va servi doar designul,atmosfera estetica, insa la alegerea saltelei trebuie sa fim atenti la mai multe puncte de vedere.

Datorita numeroaselor oferte si promotii puteti cumpara saltele ieftine ergonomice,care sa va asigure confortul cel mai bun cu sustinere foarte buna si totodata flexibile, cu o ventilatie de calitate si un suport ferm al coloanei vertebrale.

Potrivit experientelor profesionale cu care sunt fabricate, si aceste saltele ieftine indeplinesc cerintele si standardele de satisfactie si au o viata lunga. Sustinerea ferma a corpului in timpul somnului este oferit de inovatiile tehnologice de fabricatie adaptate mereu nevoilor 

Dumneavoastra.Deoarece cu totii dormim diferit si avem gusturi sau asteptari diferite, putem alege saltele ieftine diferite. Saltele se fabrica din: material bio (lana, puf, fibra de cocos, latex, fibra de bambus, memory foam,fibra de textil cu diferite insertii de capsule nano sau termice, poliuretan, din arcuri combinate cu material textil, burete, etc. Gama de saltele ieftine asigura protectie impotriva microorganismelor, florei microbiene, acarienilor,si sunt antibacteriene.

Piscina de vanzare la diferite preturi

Piscina de vanzare la diferite preturi 2014-09-25
Daca sunteti indecis in cea ce priveste alegerea unei piscine, acest site este dedicat pentru Dumneavoastra. Aici puteti gasi piscina de vanzare de diferite tipuri, supraterane sau subterane: gonflabile, din beton armat, beton torcretat, elemente termoizolante, polipropilena, fibra de sticla, cu pereti metalici,din boltari.

Piscina se compune din elemente prefabricate sau se construiesc la forma si marimea dorita. Piscina de vanzare gasiti aici si in cazul in care doriti pentru uz public cu posibilitatea de a beneficia de serviciile de consiliere, executare, itretinere si renovare.

Durata de viata a piscinelor de vanzare este lunga avand o calitate ireprosabila, montarea si instalarea este rapida. Piscina poate fi interioara sau exterioara. Forma, dimensiunea si capacitatea si felul piscinei ramane la alegerea Dumneavoastra. Datorita unei noi tehnologii, acum puteti comanda piscina cu invelis de diamant.

Pulberea de diamant este foarte aspectuoasa, de diferite culori placute, deosebit de rezistent, usor de curatat, si cat se poate de natural, fiind realizat din cuart.

Exista si alte tipuri de invelisuri: diferite folii, ceramica, mozaic, PVC, poliuretan, etc. In cazul piscinelor din boltari nu este posibila folosirea altor invelisuri decat invelisul de folie. In functie de modelul ales piscina de vanzare se executa cu trepte din beton sau diferite elemente extra la cererea Dumneavoastra. Preturile piscinelor de vanzare pot fi: accesibile, medii, peste mediu, mari, sau relativ ridicate.

Piscine pret online

Piscine pret online 2014-09-12
Daca faceti o investitie este esential sa faceti calcule de cheltuieli. In cazul in care doriti achizitionarea sau construirea unei piscine va recomandam sa accesati piscine pret pentru a va informa de datele necesare.
 

Puteti analiza fiecare model in parte alaturi de o fotografie despre produs si informatii despre felul piscinei, caracteristici, dimensiuni, adancimi, recomandari, pretul produsului, accesoriile continute de set. Aveti posibilitatea de a folosi un configurator si de a compara preturile, pentru ca astfel sa faceti alegerea cea mai optima din toate punctele de vedere. La piscine pret veti gasi afisat contravaloarea produsului vizitat, specificanduse continutul setului.

Pretul piscinelor poate varia in functie de tip,model, marime, grad de performanta, structura. Costurile ulterioare referitoare la consumul de apa, energie, si chimicale vor depinde de capacitatea piscinei. Ofertele speciale sau ofertele in limita stocului sunt prezente intotdeauna indiferent de anotimp.

Aici gasiti piscine cu reduceri de preturi, preturi competitive. Daca doriti constructia unei piscine puteti gasi informatii legate de piscine pret, cu ajutorul specialistilor care va stau la dispozitie pentru ca Dumneavoastra sa va puteti incadra in limitele financiare. Bineinteles acestea vor avea calitatea corespunzatoare, cu acelas grad de confort si satisfactie.

Cu cele mai bune preturi de piscine va oferim calitate, promptitudine, profesionalism, standarde inalte, tehnologii avansate, rapiditate, confort si siguranta.

Piscina supraterane in armonie cu mediul inconjurator

Piscina supraterane in armonie cu mediul inconjurator 2014-09-09
Alegerea modului de racorire in perioada calda este o decizie de compromis. In cazul in care detineti o curte sau gradina privata, puteti opta pentru piscine supraterane, deoarece amplasarea si montarea acestora nu prezinta nici o dificultate. Indiferent de dimensiunile alese, acestea pot avea diferite forme.

Cele mai obisnuite forme sunt cele dreptunghiulare, patrate, ovale, octogonale si rotunde, dar exista si versiuni de forme neobisnuite cu un design architectural in perfecta armonie cu mediul inconjurator. Aceste piscine supraterane nu necesita sisteme de ventilatie, iar incalzirea apei se poate omite datorita faptului ca razele solare vor incalzi apa din piscine.

Alegerea pozitionarii este deci cu un rol major pentru ca razele solare sa incalzeasca apa inca din orele diminetii. Un loc potrivit trebuie sa fie ferit de vant, departe de copaci si tufisuri. Piscine supraterane se pot confectiona in functie de model din plastic, PVC, otel galvanizat, polipropilen, acoperite in interior cu o folie protectoare, iar in exterior imbracate cu lemn sau alte materiale.

Pentru indepartarea impuritatilor din apa si de pe suprafata apei, respective pastrarea apei curate un timp cat mai indelungat este recomandat folosirea unei pompe de recirculare- filtrare si a unor substante chimice pentru reglarea pH-ului ( nivelul pH-ului recomandat este 7,2 – 7,6 ), respectiv dezinfectie. Pentru piscine supraterane mai mici de obicei se folosesc filtre cu cartus de hartie, iar pentru cele de dimensiuni mai mari rezervoare cu nisip quartz.

Vizitati piscine Bucuresti

Vizitati piscine Bucuresti 2014-09-06
Turistii straini spun ca Romania este o tara minunata, frumoasa, cu peisaje adorabile si unice. Capitala este un loc indragit, vizitat si laudat. Aici puteti gasi cele mai impresionante piscine Bucuresti. Piscinele in aer liber cu un design unic asigura atractii fascinante.

Aceste piscine Bucuresti au o capacitate de sute de oameni si sunt foarte populare datorita faptului ca sunt o adevarata distractie pentru toata familia. Valurile artificiale au viteze uimitoare si sunt realizate cu tehnologii de ultima ora.

Locurile unde gasiti piscine Bucuresti sunt pline de verdeata la fel ca pe o insula tropicala sau tarmul oceanului, cu restaurante mediterane, cocktail-baruri, pool- baruri.

Puteti opta pentru piscine acoperite sau descoperite dotate cu sisteme de recirculare-filtrare permanenta a apei, piscine cu apa de diferite temperaturi, piscine cu valuri, piscine de inot, si pentru cei mici piscine pentru copii, plaja cu nisip, sezlonguri.

Pentru copii sunt concepute atractii speciale si locuri de joaca cu elemente individuale in culori atractive de diferite forme si dimensiuni. In piscine Bucuresti inelare, plutirea pe apa intr-un colac este o relaxare perfecta si confortabila. Cu siguranta nu va fi o dezamagire daca vizitati piscine Bucuresti.

Va veti simti ca intr-o statiune exotica cu posibilitati de: fitness, zumba, sauna, Jacuzzi, baie cu aburi, inot, masaj, cosmetica, mancaruri savuroase, cu muzica ambientala, atmosfera de vacanta si wellness. Exista posibilitati de abonamente de la o luna pana la un an.

Piscine ieftine de calitate

Piscine ieftine de calitate 2014-09-02
In lumea moderna de azi cautarea si achizitionarea unor obiecte in cel mai scurt timp nu mai este o problema. Daca cautati piscine ieftine prin intermediul internetului, puteti gasi o gama foarte variata de oferte de la diferite firme producatoare sau distribuitori numerosi.

O alta varianta pentru a gasi piscine ieftine este mica publicitate unde puteti alege din oferta persoanelor fizice.

In cadrul ofertelor magazinelor on-line aveti posibilitatea de a compara preturile, totodata veti gasi si toate informatiile necesare impreuna cu fotografii despre produse.

Aici puteti cumpara si toate accesoriile si instalatiile necesare si utile intr-un singur loc. Puteti parcurge ofertele de piscine gonflabile, semifabricate, supraterane, subterane etc. Insa din bani putini puteti sa si construiti piscine ieftine moderne si elegante dar si de calitate, trebuie doar sa analizati oferta companiilor care construiesc piscine.

Exista numeroase firme care se ocupa de constructii si vanzari piscine ieftine si de calitate folosind materiale care corespund standardelor, iar echipele sunt alcatuite din oameni profesionisti, oferind serviciile cele mai bune si de ultima generatie.

Cu echipa bine aleasa si un proiect bine gandit puteti construi sau cumpara piscine ieftine tinand cont de preferintele Dumneavoastra, deoarece nu intotdeauna obiectele scumpe sunt si cele mai de calitate.

Tehnologiile avansate ne permit sa construim sau sa cumparam cea ce ne dorim si in conditiile in care bugetul nostru este mai mic sau nu dorim sa cheltuim bani multi.

Saune private

Saune private 2014-08-29
Aerul umed si cald are multiple beneficii asupra corpului uman. Minutele petrecute in saune sunt prielnice atat pentru organism cat si pentru suflet si starea de spirit.

Cea mai raspandita versiune este cea in care temperatura este intre 80-100 grade, iar umiditatea este de doar 10 procente. Aceste saune finlandeze combina elemente romano-turcesti, adica baie calda de aer cu aburi. 

Pentru persoanele care nu suporta caldura exista saune infrarosii. Aceste raze infrarosii incalzesc corpul fara a incalzi temperatura intarioara din cabina. Aici temperatura ideala este intre 35- 55 grade, fara umiditate. Durata recomandata a unei sedinte de sauna este de 10 – 15 minute, maxim 20 de minute de doua ori pe saptamana.

Efectele generale sunt: relaxarea,eliminarea toxinelor, intarirea imunitatii, cresterea metabolismului, ameliorarea durerilor musculare, reducerea acidifierii excesive, accelerarea circulatiei sangelui, arderea caloriilor, curatarea pielii si a porilor in profunzime, decongestionarea mucoaselor, scaderea tensiunii nervoase, etc.

Saunele saline sunt recomandate in special pentru infectii respiratorii, afectiuni dermatologice, astm bronsic, migrene, dureri de cap, stres, oboseala, infectii ale urechii, alergii, probleme digestive, etc.

Este important ca dupa o sedinta luata in oricare tip de saune, sa aveti suficient timp pentru o perioada de repaus. Fiind in continua crestere saunele private, sentimentul real de wellness, relaxare sau tratament puteti experimenta si in linistea locuintei Dumneavoastra. 

Piscina gonflabila practica

Piscina gonflabila practica 2014-08-25
Paleta de modele , culori, forme si dimensiuni a piscinelor din comert este infinita. Piscina gonflabila este cea mai practica datorita mobilitatii sale si a pretului foarte avantajos.

Se potriveste pentru orice curte sau gradina, montarea si demontarea este cat se poate de simpla, curatarea este usoara, fiind gonflabila depozitarea nu necesita spatiu mare, se alimenteaza simplu cu apa de la furtunul de gradina.

Modelele pentru bebelusi si copii pot fi sub diferite forme de: animale, rotunde sau patrate, alcatuite din doua sau mai multe inele gonflabile, castel, cu parasolar sau fara, cu tobogan inclus, cu mingi, etc. 

Culorile sunt atragatoare, cu diferite desene, decoratiuni bine cunoscute si indragite de copii.

Piscina gonflabila de dimensiunea mai mare se recomanda pentru adulti sau pentru intreaga familie. Suprafata solului unde va fi stabilita piscina gonflabila trebuie sa fie neteda, fara denivelari.

O protectie sporita puteti obtine prin cumpararea unei folii protectoare peste care se aseaza piscina gonflabila.

Aceste piscine de dimensiuni mai mari de obicei includ si o pompa de filtrare- recirculare si alte accesorii. La piscinele gonflabile dotate cu pompe se recomanda folosirea unor skimmere.

Acestea colectreaza intr-un cos lucrurile care plutesc pe suprafata apei, pastrand apa curata si mai igienica. Gama de piscine gonflabile include si unele tipuri speciale, cum ar fi cele cu hidromasaj. Aceasta piscina gonflabila cu hidromasaj este ideala pentru folosirea in aer liber dar si pentru interior.

Piscina supraterana si avantajale acesteia

Piscina supraterana si avantajale acesteia 2014-08-20
In sezonul cald, piscina este un lucru nelipsit pentru toata familia. Piscina supraterana este una din cele mai indragite piscine deoarece nu necesita lucrari costisitoare si de lunga durata, sunt ieftine si se pot muta in caz de nevoie in alta locatie. Piscinele supraterane au doua categorii principale: piscine cu peretii moi ( adica din cauciuc ) si piscine cu captusala de folie din metal.

Piscina supraterana fiind instalata deasupra solului este cea mai avantajoasa in curtile sau gradinile unde masa de apa subterana are un nivel mai ridicat. Alegerea dimensiunii se face in functie de modul utilizarii, de marimea spatiului unde va fi pozitionata piscina si de numarul de persoane care o vor folosi. 

Pentru amplasarea piscinei supraterane aveti nevoie de o suprafata bine nivelata si fara conexiuni subterane, adica fara tevi si cabluri de apa, gaz sau curent.

Este recomandat ca acel loc unde va fi amplasata piscina supraterana sa fie insorita in orele diminetii pentru a incalzii apa, si cat mai departe de copaci si tufisuri a caror frunze pot murdari apa. La piscina supraterana aveti posibilitatea de a instala si un covor solar care va incalzi apa in mod natural cu ajutorul razelor solare din primavara si pana toamna.

Apa va trece prin sistemul panoului solar si astfel procesul de incalzire este gratuit si foarte eficient. Se pot conecta la orice sistem de filtrare, sunt ecologice, rezista la radiatiile UV, reduc costurile. Orice marime sau forma de piscina supraterana va alegeti, va fi cu siguranta un bun prilej de relaxare si o ispita pentru fiecare zi.

Tipuri de piscine

Tipuri de piscine 2014-08-18
Inotul este recunoscut ca fiind cel mai sanatos sport. In aproape fiecare oras putem gasi stranduri si piscine de inot, dar cu siguranta o piscina proprie va avea farmecul ei si ne va oferi intimitate maxima.

Sunt personae care simt nevoia de exercitiile fizice zilnice din piscine sau pur si simplu fac o baie racoritoare in zilele calduroase de vara. Construirea si punerea in aplicare a unei piscine este o idee buna si simpla daca materialele folosite sunt de calitate si contruirea este realizata de profesionisti. Insa alegerea este mai dificila pentru faptul ca gama oferita de magazinele specializate este imensa.

Dumneavoastra va trebui sa alegeti modelul care vi se potriveste cel mai bine din punct de vedere financiar, si al spatiului unde doriti amplasarea piscinei. Piscinele pot fi de dimensiuni mici, medii sau mari in functie de numarul de personae din familie, mobile sau fixe.

Formele, modelele si culorile au un sir infinit, de la cele mai simple pana la cele mai extravagante si sofisticate. Tipurile de piscine pot fi : gonflabile, supraterane, ingropate. Piscinele gonflabile sunt mobile si se instaleaza usor in cateva minute.

Piscinele ingropate au dimensiuni mai mari si o durata de viata mai mare, necesita constructie, sunt fabricate din beton sau fibra de sticla, si pot avea structura din otel galvanizat. Piscinele supraterane sunt mobile, se monteaza si demonteaza cu usurinta, si au o durata de viata lunga. 

Alegerea unei piscine ramane la opinia Dumneavoastra, dar cu siguranta va fi bijuteria si comoara gradinii sau curtii in orice anotimp!

Cu piscina Intex satisfactia este garantata

Cu piscina Intex satisfactia este garantata 2014-08-11
Daca sunteti tocmai in cautarea unei piscine de calitate la un pret ideal, ati accesat pagina corespunzatoare.Piscina Intex indeplineste toate cerintele si asteptarile Dumneavoastra. Sunt fabricate din material rezistent si culorile nu se estompeaza de la razele soarelui. O puteti amplasa in curte sau gradina, montarea si demontarea fiind foarte simpla si usoara.

Din gama bogata puteti sa va alegeti diferite dimensiuni, forme si culori pentru bebelusi, copii sau piscine Intex pentru intreaga familie.

Modelele de piscina Intex Ultra supraterane au o sustinere deosebit de rezistenta, iar materialul peretilor au o intaritura tripla dintr-o tesatura de inalta calitate. Un avantaj deosebit este ca in functie de modelul de piscina Intex, setul contine accesorii cum ar fi : pompa filtrare-recirculare + filtru cartus, dvd cu instructiuni de instalare, accesorii pentru curatare, scara acces metalica, folie protectoare, folie de acoperire, skimmere, furtuni pentru conectare la pompa de filtrare, manual de utilizare, panouri decorative, iar pentru cele gonflabile, kit de reparatie.

La modelul de piscina Intex suprateran cu cadru metallic, sistemul de sustinere este fabricat din otel galvanizat rezistent la rugina.

Modelele gonflabile pentru copii si bebelusi sunt atragatoare atat ca forma si model, cat si culorile vii, decorate cu imagini, cu sau fara acoperis gonflabil, tobogan detasabil, valve de siguranta, etc. Indiferent de modelul de piscina Intex pe care-l alegeti, satisfactia e garantata din toate punctele de vedere.

Aventuri fabuloase cu piscina gonflabila copii

Aventuri fabuloase cu piscina gonflabila copii 2014-07-25
In caldura verii, placerea racoritoare a apei este o bucurie deosebita. In randul copiilor, garantat va avea success o piscina gonflabila copii. 

Confectionat special pentru copii, materialul este foarte rezistent incercarilor in timpul jocului, pe termen lung. Poate indeplinii si functia de loc de joaca fara apa sau poate fi o vana portabila pentru copii in timpul excursiilor in natura.

Piscina gonflabila copii ofera conditii de siguranta si confort pentru toate categoriile de varsta. Modelele fermecatoare atrag atentia tuturor copii, zilele plictisitoare devenind fabuloase si pline de aventuri.

Datorita materialului special, i-si pastreaza culoarea stralucitoare timp indelungat, este rezistent la lumina soarelui si se curata foarte usor. Piscinele gonflabile pentru copii se aleg in functie de varsta lor.

Sunt disponibile nenumarate culori , capacitati, forme, modele si dimensiuni, atat pentru fetite cat si pentru baieti, de la bebelusi pana la cei mai mari. Modelele cu parasolar, impiedica arsurile cauzate de razele solare si protejeaza impotriva razelor UV.

Totodata veti avea posibilitatea de a alege piscine gonflabile copii, de la cele mai mici preturi sau promotii.

Pentru fiecare model puteti sa achizitionati seturi de curatare si intretinere in vederea imbunatatirii Ph-ului apei, dezinfectiei, stoparea dezvoltarii algelor, distrugerea impuritatilor din apa, eliminarea depunerilor si mirosului neplacut. Pentru siguranta maxima, fiecare model de piscina gonflabila copii, se foloseste sub supravegherea unui adult.

Piscina fibra de sticla este avantajoasa

Piscina fibra de sticla este avantajoasa 2014-08-09
Calitatea si tehnologia sunt ideile de baza la fabricarea oricarui produs. La piscina fibra de sticla tehnologia fabricarii este speciala, controlata si mereu dezvoltata pentru a obtine cea mai mare durabilitate, rezistenta si confort.

Avantajele piscinelor din fibra de sticla sunt : instalare usoara in scurt timp, durabilitate, pot fi bine dotate cu accesorii. Piscina fibra de sticla reprezinta o clasa de standarde tehnice semnificative, calitate, design estetic, solutie de lunga durata.
 

Datorita tehnologiei compozitiei de fibre, rigiditatea structurala este mare iar tehnologia de productie si finisaj corespunde calitatii pana la cel mai mic detaliu. Paleta de culori este mare, iar formele pot fi ovale, rotunde, patrate, dreptunghiulare sau asimetrice.

Culorile stralucitoare ofera priveliste cu adevarat unice in zilele insorite. Culorile cele mai intalnite sunt: albastru aquamarine, alb diamant, albastru lucios, gri lucios, alb lucios.

Este de mentionat faptul ca si o piscina de culoare alba, dupa ce va fi umplut cu apa va avea culoarea albastruie. Fabricarea acestor piscine se realizeaza din straturi de sticla armata laminata si rasine. Aceasta combinatie caracterizeaza flexibilitatea si rezistenta perfecta. 

Tocmai pentru acest lucru, piscina din fibra de sticla este foarte raspandita si indragita. In general sunt dintr-o bucata dar exista si modele care sunt din mai multe bucati.

La piscinele din fibra de sticla este necesara betonarea, care se face in functie de solul unde plasam piscina, adica betonul poate fi armat sau nearmat, de o grosime de 15 – 30 cm.

Cadoul ideal pentru copii - piscina cu bile

Cadoul ideal pentru copii - piscina cu bile 2014-08-07
 Copiilor le place mult joaca, distractia. Piscina cu bile este o adevarata magie pentru copii. Este ideal pentru gradinite, centre si locuri de joaca sau acasa. Fiind fabricate la cele mai inalte tehnologii, ne putem stii copii in cea mai mare siguranta atunci cand se joaca in aceste piscine. Exista marimi mari pentru centrele de joaca prevazute chiar cu topogan, marimi medii, sau marimi mici pentru camera in functie de varsta copilului.Toate marimile si formele sunt de culori atragatoare cu numeroase bile colorate care ii atrag pe copii, ii stimuleaza la miscare, dezvolta simtul vizual si sensorial .

Nu numai ca este o mare placere a copiilor ci are si un rol educativ. Jucandu-se cei mici pot invata cu usurinta culorile,sau numara numarand bilele, ajuta la gandirea logica si poate fi folosita chiar si in scopuri terapeutice. 

Materialul moale din care sunt confectionate atat piscinele cat si bilele nu prezinta pericol asupra copiilor, si nici forma lor. In timp ce se joaca copii, buretele special folosit la fabricarea piscinelor cu bile, revine foarte repede la forma initiala si este placuta la atingere.

Piscina cu bile se poate amplasa si in curte si poate fi folosita si ca tarc. Are o strucura flexibila, sistem de deschidere si pliere, datorita caruia se poate monta si demonta cu usurinta. 

Caracteristicile tehnice sunt diferite, dar toate modelele sunt rezistente si se curata usor. Piscinele cu bile pot fi cadoul ideal pentru copii Dumneavoastra in orice sezon al anului, pentru orice eveniment.
 

Magazin piscine cu diverse produse

Magazin piscine cu diverse produse 2014-08-05
In zilele insorite de vara nimic nu poate fi mai bun decat o baie luata in piscina proprie. Daca nu aveti inca si sunteti in cautare, consultati un magazin de piscine. Puteti alege de la piscinele construite din beton pana la piscinele prefabricate si gonflabile in functie de marimea dorita.

Aceste magazine de piscine va ofera totodata si posibilitatea de a achizitiona toate accesoriile necesare folosirii si intretinerii piscinelor precum: echipamente profesionale cu sisteme de filtrare, dezinfectanti, preparate impotriva algelor, aditivi pentru corectarea aciditatii apei, accesorii pentru curatare (perii, aspiratoare, detergenti), echipamente de iluminat si hidromasaj, pardoseli, finisaje, acoperisuri, dispensoare pentru clor, produse wellness.

La un magazin piscine veti gasi o varietate larga de piscine de diferite forme si culori, raportate la orice buzunar atat pentru uz privat, cat si pentru uz public, si veti avea totodata posibilitatea de a primi informatii utile referitoare la cumpararea si intretinerea piscinei.

Aici veti gasi si sisteme de recirculare a apei, ceea ce sunt importante (cu exceptia piscinelor cu peretii moi), pentru curatarea fundului piscinei, duze de refulare, dezumidificatoare pentru spatiile inchise, instalatii PVC, coturi, robineti, etc. Pentru usurarea accesului in piscine, magazinele va ofera scari si balustrade din otel inoxidabil de diferite forme si dimensiuni. Indiferent ca aveti nevoie de o piscina sau de accesorii pentru acesta, cautand un magazin de piscine, veti gasi o vasta varietate de oferte.


Acoperiri piscine intr-o mare varietate

Acoperiri piscine intr-o mare varietate 2014-07-30

Suntem in toiul sezonului estival, adica a sezonului de baie cand cu predilectie inotam in apa placuta a unei piscine. Insa din mai multe motive trebuie sa va ganditi si la acoperirea acestora. Accesand pagina noastra puteti comanda acoperiri piscine intr-o mare varietate fie ca aveti o piscina mai mare sau mai mica, interioara sau exterioara. Avand o piscina acoperita veti putea evita eventualele accidente, precum caderea copiilor sau a animalelor.

Utilitatea acoperisurilor insa nu se termina aici. Un alt motiv important pentru a comanda acoperiri de piscine este de a prelungi sezonul de baie prin impiedicarea evaporarii apei, mentinerea temperaturii, protejarea apei de poluarea exterioara (insecte, praf, frunze), si astfel de a reduce cheltuielile de intretinere si pierderile de caldura.

Acoperirile pot fi de vara sau de iarna, elegante, atractive. Modalitatile de acoperire a piscinei pot fi din polietilena sau din aluminiu aliat cu insertie inox, sticla organica, folii, prelate, lamele PVC, transparente sau vopsite intr-o mare varietate de culori, rezistente la socuri mecanice si uzura, radiatii UV, cu un montaj simplu care pot fi manipulate usor si rapid manual sau cu ajutorul unui derulator telescopic in functie de piscina si de dimensiunea acestuia.

Indiferent de forma sau dimensiunea piscinei, prin comandarea de acoperiri de piscine veti creste gradul de utilizare de cel putin la dublu, bucurandu-va mai mult timp de apa calda si curata pe tot parcursul anului. Datorita tehnologiilor de inalta calitate cu care acestea sunt fabricate, vor rezista tuturor conditiilor climatice.


nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.