Cos: 0 articole
Logare | Inregistrare
Newsletter
Cum sa cumpar

Piscina supraterane in armonie cu mediul inconjurator

Piscina supraterane in armonie cu mediul inconjurator 2014-09-09
Alegerea modului de racorire in perioada calda este o decizie de compromis. In cazul in care detineti o curte sau gradina privata, puteti opta pentru piscine supraterane, deoarece amplasarea si montarea acestora nu prezinta nici o dificultate. Indiferent de dimensiunile alese, acestea pot avea diferite forme.

Cele mai obisnuite forme sunt cele dreptunghiulare, patrate, ovale, octogonale si rotunde, dar exista si versiuni de forme neobisnuite cu un design architectural in perfecta armonie cu mediul inconjurator. Aceste piscine supraterane nu necesita sisteme de ventilatie, iar incalzirea apei se poate omite datorita faptului ca razele solare vor incalzi apa din piscine.

Alegerea pozitionarii este deci cu un rol major pentru ca razele solare sa incalzeasca apa inca din orele diminetii. Un loc potrivit trebuie sa fie ferit de vant, departe de copaci si tufisuri. Piscine supraterane se pot confectiona in functie de model din plastic, PVC, otel galvanizat, polipropilen, acoperite in interior cu o folie protectoare, iar in exterior imbracate cu lemn sau alte materiale.

Pentru indepartarea impuritatilor din apa si de pe suprafata apei, respective pastrarea apei curate un timp cat mai indelungat este recomandat folosirea unei pompe de recirculare- filtrare si a unor substante chimice pentru reglarea pH-ului ( nivelul pH-ului recomandat este 7,2 – 7,6 ), respectiv dezinfectie. Pentru piscine supraterane mai mici de obicei se folosesc filtre cu cartus de hartie, iar pentru cele de dimensiuni mai mari rezervoare cu nisip quartz.

nota juridica
serviciu clienti
2014: Pontaqua Piscine SRL.